:: Werk Aanspreek Punt ::
www.waponline.be


ENKEL VOOR DIRECTIES - LOGIN
 
gebruikersnaam
:
wachtwoord
:
 
 
 
LEERKRACHTEN - INSCHRIJVEN

Ben je nog uren vrij of zoek je een job in een van onze scholen ? Schrijf je dan hier in zodat wij jullie snel kunnen contacteren.

Hoe werkt waponline?
Je kan op deze website een profiel aanmaken door je in te schrijven. De bedoeling van dit profiel is de directies van de verschillende scholengemeenschappen laten weten wanneer je nog beschikbaar bent. Het is dus HEEL belangrijk je profiel up-to-date te houden. Nu heb je de mogelijkheid om de periode dat je beschikbaar bent in detail op te geven. Op deze manier kunnen de directies met een zoekfunctie zoeken wie er beschikbaar is. Meer informatie kan je terugvinden in de handleiding inschrijven/uitschrijven.

HANDLEIDINGEN/INFORMATIE
startersmap personeelsfiche startersmap Klein Brabant
startersmap evolutiefiche handleiding inschrijven/uitschrijven
lees meer informatie    
AANMELDEN LEERKRACHTEN

Omdat verschillende gebruikers de update-mails niet ontvangen is er nu een aanmeldings-systeem voorzien.

Vanaf nu kan je als leerkracht ook aanmelden. Je moet wel beschikken over een wachtwoord. Een wachtwoord kan je bekomen door opnieuw in te schrijven of door je profiel aan te passen via de update-mail.
Als je de update-mails niet krijgt kan je beter opnieuw inschrijven


Klik op het volgende icoontje om aan te melden :
NAVIGATIE
Inschijven
Uitschrijven
Bekijk de lijst
Aanmelden leerkrachten

 
!! OPGELET !!

 

  • Na het inschrijven krijg je een e-mail, ook wanneer er wijzigingen worden aangebracht aan je profiel. LET OP DEZE E-MAIL KAN IN JE JUNK/SPAM mail zitten gelieve hier rekening mee te houden.

  • Gelieve je profiel up-to-date te houden aub. Je kan je profiel updaten vanuit de e-mail die je van ons hebt kregen. Klik op het icoontje onderaan je mail, voor meer informatie (zie handleiding)

  • NOGMAALS - Het is heel belangrijk dat je de periode dat beschikbaar bent UP TO DATE is.

Design by Koen Huyck